• +4 0722 913 908
 • Strada Garii, nr. 112, Jilava, Ilfov
 • Luni - Vineri 9:00 - 17:00
 • English
Colectare pet-uri
Colectare ambalaje lemn Colectare ambalaje lemn Colectare paleti lemn Colectare ladite paleti lemn

Colectare ambalaje lemn

Lemnul este un material extrem de versatil din punct de vedere functional, ecologic si estetic. Este regenerabil, dar poate fi refolosit si reciclat in foarte multe domenii.
Lemnul si fibrele pe baza de lemn sunt utilizate intr-o paleta larga de aplicatii, produsele, ca de exemplu, mobila, materiale pentru bricolaj si constructii, papetarie, carti, accesorii de bucatarie, hartie igienica, servetele de hartie, etc.; in ambalarea produselor - ambalare primara: ladite, cutii pentru bauturi, navete; - ambalaj secundar si de transport: de exemplu, cutii din carton; - in materialele de comunicare: brosuri si cataloage.
Prin recuperarea si reciclarea lemnului pot fi obtinute obiecte de mobilier, pardoseli, produse pentru constructii sau decoratiuni.
Chiar si lemnul intens utilizat, din care nu se mai pot obtine cele descrise anterior, se poate constitui in materie prima pentru obtinerea de energie, prin fabricarea peletilor.
Insa, cel mai important este faptul ca prin orice metru cub de lemn reciclat, practic, salvam padurile si mentinem atmosfera curata.

Furnica Reciclare SRL colecteaza ambalaje din lemn indiferent daca dumneavoastra sunteti persoana fizica sau juridica. Ne deplasam GRATUIT, in Bucuresti si Judetul Ilfov, la domiciliul dumneavoastra, pentru deseurile din lemn de care dumneavoastra doriti sa va debarasati. Ambalajele din lemn, ladite, paleti, colectate de la dumneavoastra vor fi selectate in cadrul societatii noastre. IMPORTANT

 • Pentru GENERATORII DE DESEURI (producatori sau importatori) putem sa asiguram contract de trasabilitate ambalaje de lemn in baza prevederilor legale in vigoare;
 • Pentru detinatorii de deseuri persoane juridice (ex. zona Horeca, Hoteluri, restaurante, baruri, magazine, etc.) putem asigura documentele ce atesta ridicarea deseurilor reciclabile de la locatia dumneavoastra. Daca nu colectati selectiv aceste deseuri si daca nu tineti evidenta pe formularele indicate de lege riscati amenzi uriase care sunt cuprinse intre 10.000 şi 60.000 de lei. Aceste amenzi sunt cumulative, vezi Legea 211/2011 – cap. 35, art 61, 62, 63.
  Noi va putem ajuta. Puteti externaliza acest serviciu catre compania noastra. Pe baza de contract, noi ne angajam sa ridicam deseurile reciclabile de la dumneavoastra si intocmirea anexelor doveditoare;
 • La persoanele fizice ce doresc sa dea spre reciclare ambalaje din lemn asiguram colectarea si transportul GRATUIT de la domiciliul acestora la sediul nostru.

Detineti deseuri din lemn pe care doriti sa le reciclati? Ne puteti contacta folosind informatiile de mai jos:
Telefon: 0722 913 908
Adresa punct de lucru: Strada Garii, nr. 112, Jilava, Ilfov
Adresa e-mail: contact@furnica-reciclare.ro
Facebook: www.facebook.com/furnicareciclare
Localizare harta:

Legea 211/2011 este legea care reglementeaza colectarea selectiva si evidenta deseurilor nepericuloase. Detalii: apasa aici
Romania s-a angajat la 1 ianuarie 2007 sa ajunga la un grad de reciclare pentru deseurile reciclabile nepericuloase de 25% pana la 1 ianuarie 2017 si 50% până în 2020. Astazi, in ceea ce priveste colectarea deseurilor nepericuloase refolosibile, suntem undeva intre 6 si 10%, in termeni reali. Foarte departe de tintele impuse. Ratarea acestei tinte duce la plata sumei de 200.000 de euro/zi penalitati de plata pentru Romania catre Bruxelles, plus introducerea unui infrigment.

Noi va putem ajuta, prin incheierea unui contract de preluare a deseurilor nepericuloase pentru persoane juridice, si ne angajam sa punem la dispozitia dumneavoastra documentele necesare evidentierii ridicarii acestora.
Incheiem contracte de ridicare deseuri reciclabile cu:

 • hoteluri
 • pensiuni
 • restaurante
 • ballroom-uri
 • baruri
 • pub-uri
 • magazine
 • producatori
 • importatori
 • orice alta societate comerciala ce are nevoie de acest serviciu

Achizitionam deseuri reciclabile de la persoane fizice, din Municipiul Bucuresti si Judetul Ilfov, la cel mai bun pret al pietei. In momentul in care strangeti/aveti o cantitate rezonabila de deseuri de lemn va rugam sa ne contactati telefonic - 0722 913 908 -, pe email contact@furnica-reciclare.ro sau completand formularul de mai jos. Comenzile de ridicare (plasate pe site sau prin email) sunt preluate si in timp de 24 de ore un operator te va contacta sa stabiliti impreuna detaliile de ridicare ale deseurilor: data si ora exacta la care vor fi ridicate de la domiciliu deseurile reciclabile. Ridicarea deseurilor se va face doar din fata locuintei unde vor fi cantarite, se achita contravaloarea si se completeaza actele.

Solicitare ridicare deseuri reciclabile
Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Pentru a preveni mesajele spam, va rugam sa raspundeti la intrebarea de mai jos

* Care este rezultatul 10 plus 15?  


Transport gratuit

In Bucuresti si Ilfov
 

Seriozitate

Tratam cu respect toti partenerii.
 

0722913908

24/7 contact@furnica-reciclare.ro