• +4 0722 913 908
 • Strada Garii, nr. 112, Jilava, Ilfov
 • Luni - Vineri 9:00 - 17:00
 • English
Colectare hartie si carton
Colectare ambalaje sticla Colectare ambalaje sticla Colectare ambalaje sticla Colectare ambalaje sticla

Colectare ambalaje sticla

Asemeni aluminiului, sticla este unul dintre putinele materiale care pot fi reciclate la nesfarsit, fara a-si pierde din calitati. Energia economisita prin reciclarea unei singure sticle de 500 ml este suficienta pentru a tine aprins un bec de 15 watti timp de 24 de ore. Totodata, pentru fiecare tona de sticla reciclata, se reduce emiterea in atmosfera a 315 kg de dioxid de carbon, gaz care contribuie la efectul de sera.
O alta latura importanta a folosirii sticlei ca ambalaj este faptul ca sticla este un material neporos sau impermeabil, astfel incat nu exista interactiune intre sticla si bauturile sau alimentele ambalate si nici nu le este afectata aroma.

De retinut!
 • ambalate in recipienti de sticla, alimentele au o perioada de valabilitate mai mare decat daca ar fi ambalate in orice alt material;
 • deoarece este realizata din ingrediente primare non-toxice cum ar fi siliciu, nisip, soda calcinata, calcar, sticla este singurul tip de ambalaj certificat de organisme internationale ca fiind sigur pentru sanatate;
 • in general, alimentele ambalate in recipienti de sticla au o perioada de valabilitate mai mare decat alimentele ambalate in orice alt material.

Furnica Reciclare SRL colecteaza ambalaje de sticla indiferent daca dumneavoastra sunteti persoana fizica sau juridica. Ne deplasam GRATUIT, in Bucuresti si Judetul Ilfov, la domiciliul dumneavoastra, pentru deseurile ambalaj de sticla de care dumneavoastra doriti sa va debarasati. Ambalajele de sticla colectate de la dumneavoastra vor fi selectate in cadrul societatii noastre. IMPORTANT

 • Pentru GENERATORII DE DESEURI (producatori sau importatori) putem sa asiguram contract de trasabilitate ambalaje de sticla in baza prevederilor legale in vigoare;
 • Pentru detinatorii de deseuri persoane juridice (ex. zona Horeca, Hoteluri, restaurante, baruri, magazine, etc.) putem asigura documentele ce atesta ridicarea deseurilor reciclabile de la locatia dumneavoastra. Daca nu colectati selectiv aceste deseuri si daca nu tineti evidenta pe formularele indicate de lege riscati amenzi uriase care sunt cuprinse intre 10.000 şi 60.000 de lei. Aceste amenzi sunt cumulative, vezi Legea 211/2011 – cap. 35, art 61, 62, 63.
  Noi va putem ajuta. Puteti externaliza acest serviciu catre compania noastra. Pe baza de contract, noi ne angajam sa ridicam deseurile reciclabile de la dumneavoastra si intocmirea anexelor doveditoare;
 • La persoanele fizice ce doresc sa dea spre reciclare ambalaje de sticla asiguram colectarea si transportul GRATUIT de la domiciliul acestora la sediul nostru.

Detineti deseuri de ambalaj de sticla pe care doriti sa le reciclati? Ne puteti contacta folosind informatiile de mai jos:
Telefon: 0722 913 908
Adresa punct de lucru: Strada Garii, nr. 112, Jilava, Ilfov
E-mail: contact@furnica-reciclare.ro
Facebook: www.facebook.com/furnicareciclare
Localizare harta:

Legea 211/2011 este legea care reglementeaza colectarea selectiva si evidenta deseurilor nepericuloase. Detalii: apasa aici
Romania s-a angajat la 1 ianuarie 2007 sa ajunga la un grad de reciclare pentru deseurile reciclabile nepericuloase de 25% pana la 1 ianuarie 2017 si 50% până în 2020. Astazi, in ceea ce priveste colectarea deseurilor nepericuloase refolosibile, suntem undeva intre 6 si 10%, in termeni reali. Foarte departe de tintele impuse. Ratarea acestei tinte duce la plata sumei de 200.000 de euro/zi penalitati de plata pentru Romania catre Bruxelles, plus introducerea unui infrigment.

Noi va putem ajuta, prin incheierea unui contract de preluare a deseurilor nepericuloase pentru persoane juridice, si ne angajam sa punem la dispozitia dumneavoastra documentele necesare evidentierii ridicarii acestora.
Incheiem contracte de ridicare deseuri reciclabile cu:

 • hoteluri
 • pensiuni
 • restaurante
 • ballroom-uri
 • baruri
 • pub-uri
 • magazine
 • producatori
 • importatori
 • orice alta societate comerciala ce are nevoie de acest serviciu

Achizitionam deseuri reciclabile de la persoane fizice, din Municipiul Bucuresti si Judetul Ilfov, la cel mai bun pret al pietei. In momentul in care strangeti/aveti o cantitate rezonabila de deseuri de sticla va rugam sa ne contactati telefonic - 0722 913 908 -, pe email contact@furnica-reciclare.ro sau completand formularul de mai jos. Comenzile de ridicare (plasate pe site sau prin email) sunt preluate si in timp de 24 de ore un operator te va contacta sa stabiliti impreuna detaliile de ridicare ale deseurilor: data si ora exacta la care vor fi ridicate de la domiciliu deseurile reciclabile. Ridicarea deseurilor se va face doar din fata locuintei unde vor fi cantarite, se achita contravaloarea si se completeaza actele.

Solicitare ridicare deseuri reciclabile
Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Pentru a preveni mesajele spam, va rugam sa raspundeti la intrebarea de mai jos

* Care este rezultatul 10 plus 15?  


Transport gratuit

In Bucuresti si Ilfov
 

Seriozitate

Tratam cu respect toti partenerii.
 

0722913908

24/7 contact@furnica-reciclare.ro