• +4 0722 913 908
 • Strada Garii, nr. 112, Jilava, Ilfov
 • Luni - Vineri 9:00 - 17:00
 • English
Colectare pet-uri
Colectare ambalaje metal Colectare fier vechi Colectare feroase si neferoase Colectare feroase neferoase

Colectare ambalaje metal si fier vechi

Ambalajele metalice sunt prezente, probabil, zilnic in viata noastra, dar de cele mai multe ori colectarea lor si trimiterea spre reciclare este uitata. Vorbim despre cutiile de la conserve, doze spray, cutii de vopsea, capacele diverselor recipiente, etc. Este lesne de inteles, in aceasta situatie, importanta reciclarii ambalajelor din metal, o tona de deseu de fier inlocuieste 3 tone minereu de fier si circa 1 tona minereu de carbune.
Din pacate, deoarece nu foarte multe din deseurile de ambalaj metalic, sunt date spre colectare/reciclare, acestea sfarsesc prin a fi depozitate la gropile de gunoi.
Ambalajele metalice pe care noi le colectam sunt sortate si directionate catre reciclatorii specializati. Se contribuie, astfel, la mentinerea sau chiar crearea unor noi locuri de munca si ce sunt extrem de importante in orice economie.
Nu ne limitam in a colecta de la dumneavoastra doar ambalajele din metal pe care le detineti. La fel de bine va putem ajuta ridicand resturile de metal ce va raman in urma constructiei sau renovarii locuintei, spre exemplu. Si resturile de fier beton sau de profile pentru rigips pot fi colectate si reciclate.

Furnica Reciclare SRL colecteaza ambalaje si deseuri de metal indiferent daca dumneavoastra sunteti persoana fizica sau juridica. Ne deplasam GRATUIT, in Bucuresti si Judetul Ilfov, la domiciliul dumneavoastra, pentru deseurile din metal de care dumneavoastra doriti sa va debarasati. Ambalajele din metal, colectate de la dumneavoastra vor fi selectate in cadrul societatii noastre. IMPORTANT

 • Pentru GENERATORII DE DESEURI (producatori sau importatori) putem sa asiguram contract de trasabilitate pentru ambalajele din metal in baza prevederilor legale in vigoare;
 • Pentru detinatorii de deseuri persoane juridice (ex. zona Horeca, Hoteluri, restaurante, baruri, magazine, etc.) putem asigura documentele ce atesta ridicarea deseurilor reciclabile de la locatia dumneavoastra. Daca nu colectati selectiv aceste deseuri si daca nu tineti evidenta pe formularele indicate de lege riscati amenzi uriase care sunt cuprinse intre 10.000 şi 60.000 de lei. Aceste amenzi sunt cumulative, vezi Legea 211/2011 – cap. 35, art 61, 62, 63.
  Noi va putem ajuta. Puteti externaliza acest serviciu catre compania noastra. Pe baza de contract, noi ne angajam sa ridicam deseurile reciclabile de la dumneavoastra si intocmirea anexelor doveditoare;
 • La persoanele fizice ce doresc sa dea spre reciclare ambalaje din lemn asiguram colectarea si transportul GRATUIT de la domiciliul acestora la sediul nostru.

Detineti deseuri din metal pe care doriti sa le reciclati? Ne puteti contacta folosind informatiile de mai jos:
Telefon: 0722 913 908
Adresa punct de lucru: Strada Garii, nr. 112, Jilava, Ilfov
Adresa e-mail: contact@furnica-reciclare.ro
Facebook: www.facebook.com/furnicareciclare
Localizare harta:

Legea 211/2011 este legea care reglementeaza colectarea selectiva si evidenta deseurilor nepericuloase. Detalii: apasa aici
Romania s-a angajat la 1 ianuarie 2007 sa ajunga la un grad de reciclare pentru deseurile reciclabile nepericuloase de 25% pana la 1 ianuarie 2017 si 50% până în 2020. Astazi, in ceea ce priveste colectarea deseurilor nepericuloase refolosibile, suntem undeva intre 6 si 10%, in termeni reali. Foarte departe de tintele impuse. Ratarea acestei tinte duce la plata sumei de 200.000 de euro/zi penalitati de plata pentru Romania catre Bruxelles, plus introducerea unui infrigment.

Noi va putem ajuta, prin incheierea unui contract de preluare a deseurilor nepericuloase pentru persoane juridice, si ne angajam sa punem la dispozitia dumneavoastra documentele necesare evidentierii ridicarii acestora.
Incheiem contracte de ridicare deseuri reciclabile cu:

 • hoteluri
 • pensiuni
 • restaurante
 • ballroom-uri
 • baruri
 • pub-uri
 • magazine
 • producatori
 • importatori
 • orice alta societate comerciala ce are nevoie de acest serviciu

Achizitionam deseuri reciclabile de la persoane fizice, din Municipiul Bucuresti si Judetul Ilfov, la cel mai bun pret al pietei. In momentul in care strangeti/aveti o cantitate rezonabila de deseuri de metal va rugam sa ne contactati telefonic - 0722 913 908 -, pe email contact@furnica-reciclare.ro sau completand formularul de mai jos. Comenzile de ridicare (plasate pe site sau prin email) sunt preluate si in timp de 24 de ore un operator te va contacta sa stabiliti impreuna detaliile de ridicare ale deseurilor: data si ora exacta la care vor fi ridicate de la domiciliu deseurile reciclabile. Ridicarea deseurilor se va face doar din fata locuintei unde vor fi cantarite, se achita contravaloarea si se completeaza actele.

Solicitare ridicare deseuri reciclabile
Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Pentru a preveni mesajele spam, va rugam sa raspundeti la intrebarea de mai jos

* Care este rezultatul 10 plus 15?  


Transport gratuit

In Bucuresti si Ilfov
 

Seriozitate

Tratam cu respect toti partenerii.
 

0722913908

24/7 contact@furnica-reciclare.ro