• +4 0722 913 908
 • Strada Taberei, nr. 7, Popesti-Leordeni, Ilfov
 • Luni - Vineri 9:00 - 17:00
 • English
Colectare ulei bucatarie
Colectare ulei vegetal Colectare ulei alimentar Colectare ulei restaurant Colectare ulei floarea soarelui Colectare ulei bucatarie

Colectare ulei alimentar uzat

Uleiul alimentar uzat, desi pare greu de crezut, aruncat in canalizare sau in natura, reprezinta un factor de poluare extrem de periculos.
Uleiul uzat, aruncat in sistemul de canalizare, poluează apele formand o pelicula la suprafata, ceea ce opreste oxigenul sa ajunga la vietuitoarele si plantele din apa. Totodata, uleiul uzat are un efect negativ asupra tevilor de scurgere si canalizare prin depunerile care provoaca obturari, sunt urat mirositoare, si provoaca o corodare mai rapida a acestora si, ulterior, afecteaza functionarea statiilor de epurare, putandu-se ajunge blocarea si distrugerea acestora.
Aruncat in natura uleiul uzat poluează solul, care are nevoie de ani de zile pentru a se regenera și a redeveni productiv.

Furnica Reciclare SRL colecteaza ulei alimentar uzat indiferent daca dumneavoastra sunteti persoana fizica sau juridica. Ne deplasam, in Bucuresti si Judetul Ilfov, la domiciliul dumneavoastra, pentru uleiul alimentar uzat de care dumneavoastra doriti sa va debarasati. IMPORTANT

 • Pentru GENERATORII DE DESEURI (producatori sau importatori) putem sa asiguram contract de trasabilitate ambalaje in baza prevederilor legale in vigoare;
 • Pentru detinatorii de deseuri persoane juridice (ex. zona Horeca, Hoteluri, restaurante, baruri, magazine, etc.) putem asigura documentele ce atesta ridicarea deseurilor reciclabile de la locatia dumneavoastra. Daca nu colectati selectiv aceste deseuri si daca nu tineti evidenta pe formularele indicate de lege riscati amenzi uriase care sunt cuprinse intre 10.000 şi 60.000 de lei. Aceste amenzi sunt cumulative, vezi Legea 211/2011 – cap. 35, art 61, 62, 63.
  Noi va putem ajuta. Puteti externaliza acest serviciu catre compania noastra. Pe baza de contract, noi ne angajam sa ridicam deseurile reciclabile de la dumneavoastra si intocmirea anexelor doveditoare;
 • La persoanele fizice ce doresc sa dea spre reciclare uleiul alimentar uzat asiguram colectarea si transportul GRATUIT de la domiciliul acestora la sediul nostru.

Detineti ulei alimentar uzat pe care doriti sa le reciclati? Ne puteti contacta folosind informatiile de mai jos:
Telefon: 0722 913 908
Adresa punct de lucru: Strada Garii, nr. 112, Jilava, Ilfov
Adresa e-mail: contact@furnica-reciclare.ro
Facebook: www.facebook.com/furnicareciclare
Localizare harta:

Legea 211/2011 este legea care reglementeaza colectarea selectiva si evidenta deseurilor nepericuloase. Detalii: apasa aici
Romania s-a angajat la 1 ianuarie 2007 sa ajunga la un grad de reciclare pentru deseurile reciclabile nepericuloase de 25% pana la 1 ianuarie 2017 si 50% până în 2020. Astazi, in ceea ce priveste colectarea deseurilor nepericuloase refolosibile, suntem undeva intre 6 si 10%, in termeni reali. Foarte departe de tintele impuse. Ratarea acestei tinte duce la plata sumei de 200.000 de euro/zi penalitati de plata pentru Romania catre Bruxelles, plus introducerea unui infrigment.

Noi va putem ajuta, prin incheierea unui contract de preluare a deseurilor nepericuloase pentru persoane juridice, si ne angajam sa punem la dispozitia dumneavoastra documentele necesare evidentierii ridicarii acestora.
Incheiem contracte de ridicare deseuri reciclabile cu:

 • hoteluri
 • pensiuni
 • restaurante
 • ballroom-uri
 • baruri
 • pub-uri
 • magazine
 • producatori
 • importatori
 • orice alta societate comerciala ce are nevoie de acest serviciu

Achizitionam ulei alimentar uzat de la persoane fizice, din Municipiul Bucuresti si Judetul Ilfov, la cel mai bun pret al pietei. In momentul in care strangeti/aveti o cantitate rezonabila ulei alimentar uzat va rugam sa ne contactati telefonic - 0722 913 908 -, pe email contact@furnica-reciclare.ro sau completand formularul de mai jos. Comenzile de ridicare (plasate pe site sau prin email) sunt preluate si in timp de 24 de ore un operator te va contacta sa stabiliti impreuna detaliile de ridicare ale deseurilor: data si ora exacta la care vor fi ridicate de la domiciliu deseurile reciclabile. Ridicarea deseurilor se va face doar din fata locuintei unde vor fi cantarite, se achita contravaloarea si se completeaza actele.

Solicitare ridicare deseuri reciclabile
Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Pentru a preveni mesajele spam, va rugam sa raspundeti la intrebarea de mai jos

* Care este rezultatul 10 plus 15?  


Transport gratuit

In Bucuresti si Ilfov
 

Seriozitate

Tratam cu respect toti partenerii.
 

0722913908

24/7 contact@furnica-reciclare.ro